Despre noi

DACIA SERVICE MILITARI

Societatea a fost înfiinţată în anul 1980, sub denumirea Dacia Service Bucureşti. Pe atunci societatea avea ca obiect de activitate asigurarea service-ului pentru autoturismele Dacia aflate în perioada de garanţie şi post-garanţie.

SC DACIA SERVICE BUCURESTI SA

Din 1993 devine societate comercială cu capital integral privat, iar numele devine SC Dacia Bucureşti SA. Din iunie 2002, există sub denumirea SC Dacoserv SA.

SC Dacoserv SA, dealer autorizat de către SC Automobile Dacia SA, cu sediul în B-dul Preciziei, nr. 4, sector 6, Bucureşti, acoperă întreaga gamă de activităţi specifice, de la vânzarea de autoturisme şi piese de schimb, la activitatea de service în perioada de garanţie şi post-garanţie.

Pentru a răspunde eficient solicitărilor tale, SC Dacoserv SA a înfiinţat un punct de lucru şi în Şos. Sălaj, nr. 225, sector 5. Tehnologia moderna de care beneficiem, profesionalismul şi excelenta conduită a personalului, calitatea serviciilor puse la dispoziţie de Dacoserv, au determinat evoluţia rapida a societăţii şi a atras un număr foarte mare de clienţi mulţumiţi.

Este important să ştii că o echipă de profesionişti este permanent la dispoziţia ta şi a tuturor celor dornici să afle mai multe detalii despre oricare dintre modelele Dacia. Asigurăm asistenţa de specialitate, atât în perioada premergătoare comercializării propriu-zise, cât şi în perioada ce urmează întocmirii documentelor necesare vânzării.

Te scoate din impas, oriunde te-ai afla! Profită de Dacia Asistenţă >

 

Cardul 3 în 1 – avantaje, fidelitate, creditare >