Vehicule de ocazie

S.C. DACOSERV S.A. îţi oferă un pachet integrat de produse şi servicii auto, începând cu vânzarea de autovehicule rulate, finanţarea şi asigurarea acestora, precum şi servicii de întreţinere în perioada de garanţie şi post-garanţie.
Prin divizia de autovehicule rulate, Dacoserv îţi va pune la dispoziţie o gamă variată de vehicule de ocazie. De asemenea, sub îndrumarea atentă a consilierilor specializaţi Dacoserv, în condiţii de maximă siguranţă, poţi vinde societăţii noastre, maşina pe care o deţii.

SC DACOSERV SA îţi oferă garanţia calităţii asigurată de complexitatea serviciilor oferite şi de înaltă calificare a personalului testat şi calificat de către producător.
Obţinem performanţe prin seriozitate şi profesionalism, dar mai ales datorită experienţei acumulate în cei 28 de ani de când existăm.
Pentru a răspunde prompt nevoilor tale, îţi punem la dispoziţie două locaţii de service în Bucureşti, unde efectuăm reparaţii, atât pentru autovehiculele marca Dacia, cât şi pentru autovehicule cu mărci de import.
Ne adresăm firmelor care deţin flote de autoturisme, prin discount-uri importante din preţul manoperei şi al pieselor utilizate. Aceste discount-uri se negociază în funcţie de dimensiunea flotelor (parcurilor auto).

Te scoate din impas, oriunde te-ai afla! Profită de Dacia Asistenţă >

 

Cardul 3 în 1 – avantaje, fidelitate, creditare >